Dragon Age 2
+2
Maxa
maya
6 posters
Valhala :: IGRE :: Kompjuterske igre
Page 1 of 1
Dragon Age 2
vuhu!
nasla sam sta cu da poklonim sebi za rodjendan!!!
ako vec niste, pogledajte trailer za Dragon Age 2 https://www.youtube.com/watch?v=jlACgYHtWCI
nasla sam sta cu da poklonim sebi za rodjendan!!!
ako vec niste, pogledajte trailer za Dragon Age 2 https://www.youtube.com/watch?v=jlACgYHtWCI
maya- Guster bez repa
Re: Dragon Age 2
http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?event=now_playing_dragon_age_ii20110222&tag=topslot;thumb;5
evo malo gameplay-a, mnogo lepo izgleda... najvise mi se svidja sto izgleda mnogo dinamicnije od prvog. I izlazi za 2 nedelje!
evo malo gameplay-a, mnogo lepo izgleda... najvise mi se svidja sto izgleda mnogo dinamicnije od prvog. I izlazi za 2 nedelje!
Maxa- Jahac zmaja sa preponama
Mozda lepo izgleda ali ni priblizno zabavno kao prvi deo i sa mnoooooogo gluposti u igri:nema vise onih zabavnih dijaloga izmedju clanova druzine, ogranicene i malobrojne lokacije, vecina se ponavlja po vise puta (sve pecine su iste, sve kuce, sva skladista) sto jakoooo smara. Kvestovi manje vise ok, ali nikakve veze sa prvom pricom osim sto se Alastar pojavljuje kao epizodna uloga na 20 sec. Nikakva objasnjenja sta je bilo sa Morigan i kakva je veza sa citavom pricom koja je u prvom delu bila fantasticna. Igra se predje za 4-5 dana igranja sto je malo u odnosu na prvi deo.
Sve u svemu jakoooo sam razocaran. Prvi deo se mogao igrati iznova, svaka rasa je drugacije startovala i unosila drugaciji pogled na svet, drugi deo prosto samo pokrece add/remove (da ne kazem format c: kako bi purgovao komp od sranja).
Jedini lajt motiv: zgodna piratica Jedino zbog nje vredi igrati
Sve u svemu jakoooo sam razocaran. Prvi deo se mogao igrati iznova, svaka rasa je drugacije startovala i unosila drugaciji pogled na svet, drugi deo prosto samo pokrece add/remove (da ne kazem format c: kako bi purgovao komp od sranja).
Jedini lajt motiv: zgodna piratica Jedino zbog nje vredi igrati
Tokvel- Jaje od Azdaje (Levo)
Character sheet
Name: Enter name
Race: Human
ja sam do sada uspela da odigram nekih pola sata, tek da predjem uvodnu pricu i pravljenje lika ...
i tu sam se domah razocarala jer nema da se bira rasa, samo klasa ...
moram priznati da izgleda fensi (narocito 'specijalke' prilikom borbe), ali ne mogu da dam neki sud dok ne proigram malo vise ...
mozda sam i pod utiskom Titan's quest-a (i expanzije) koji trenutno igram pa mi se DA2 nesto nije uvukao pod kozu kao prvi deo
prvi deo sam igrala i sa svim rasama i sa svim klasama, trudila se da pokupim sto vise achievement-a, odigrala vecinu DLC-ova (kako je lepo kada imas oridjidji igru i karticu za kupovinu preko neta - hvala muzicu-puzicu ) - jednom recju: prvi deo je zakon!!!
p.s.
ako niste do sada igrali isprobajte Titan's quest (+ Immortal throne ekspanzija) - igra je stara par godina, ali odlicna (prosto neverovati kako je grafika jos onda bila fenomenalna), a tu je i stari dobri Sacred 2
i tu sam se domah razocarala jer nema da se bira rasa, samo klasa ...
moram priznati da izgleda fensi (narocito 'specijalke' prilikom borbe), ali ne mogu da dam neki sud dok ne proigram malo vise ...
mozda sam i pod utiskom Titan's quest-a (i expanzije) koji trenutno igram pa mi se DA2 nesto nije uvukao pod kozu kao prvi deo
prvi deo sam igrala i sa svim rasama i sa svim klasama, trudila se da pokupim sto vise achievement-a, odigrala vecinu DLC-ova (kako je lepo kada imas oridjidji igru i karticu za kupovinu preko neta - hvala muzicu-puzicu ) - jednom recju: prvi deo je zakon!!!
p.s.
ako niste do sada igrali isprobajte Titan's quest (+ Immortal throne ekspanzija) - igra je stara par godina, ali odlicna (prosto neverovati kako je grafika jos onda bila fenomenalna), a tu je i stari dobri Sacred 2
maya- Guster bez repa
Slazem se u potpunosti za DA2, kao da su zurili da ga izbace. Gameplay je odlican, vizualno je sve lepo (cak su i sredili babastu Flemmeth da izgleda kao elderly MILF), ali prica je beeeeeezveze! Cak i ekspanzija prvog dela ima bolju pricu, likovi su bili psiholoski slozeniji i komunikativniji, mogao si ih opremati po volji (uz normalne limite). Sada prica bas i nema neku poentu, a likovi se svode na to volim te/ne volim te, a ako te mnoogo volim ili sam seksi ganci piratica ili gej mag radikalnih (naprednih) shvatanja.
Titan's quest je dobar, ali sacred 1 je ubedljivo bolji od dvojke.
Titan's quest je dobar, ali sacred 1 je ubedljivo bolji od dvojke.
gwanunir- Guster bez repa
Character sheet
Name: Gwanunir
pa nisam htela da idem bas toliko u proslostgwanunir wrote:...Titan's quest je dobar, ali sacred 1 je ubedljivo bolji od dvojke.
ali dobar je, priznajem
maya- Guster bez repa
jeste razocarenje, jedino sto je bolje u odnosu na prvi deo je grafika koja se malo lakse moze gledati ( od prvog me je bolela glava posle 20 minuta igranja ) i sto je kombat mnogo dinamicniji i lepsi... ali su pokvarili sve ono sto je cinilo dragon age najboljim RPGom prosle godine
Maxa- Jahac zmaja sa preponama
makso aj mi snimis da probam da igram?
DoctorWho- Time Lord
Character sheet
a bzvz
DoctorWho- Time Lord
Character sheet
imam ja, donecu u klub
Character sheet
posto sam je presao sa rogue-om moram reci da je mnogo vise povezana sa 1 nego sto se cini onda jeste da je jako linearna ali dobro sta sada meni licno se vise svidja 1. deo zato sto nije toliko akcion ali kontam da su ovaj enigine razvijali za star wars mmo pa zato su ga stavili ovde da isprobaju neke questove nisam mogao uraditi posto su zabagovani ali to su side questovi
i sada idem ponovo da igram da otkljucam achivmente i da vidim ako sam ja mag i fighter dali je drugacija prica
i sada idem ponovo da igram da otkljucam achivmente i da vidim ako sam ja mag i fighter dali je drugacija prica
Malkovian- Jahac zmaja sa preponama
Location : Novi Sad, Vojvodina, Serbia, Balkans, Europe, Earth, Solar system,Virgo Supercluster, Orion Arm, Milky Way
Character sheet
Name: ja
Istina, garant su nesto testirali, ali su zato bili majstori kad su pravili Mass Effect 1 i podjednako dobar nastavak mu. Jedva cekam trojku.
Character sheet
E pa ekstra hvala
DoctorWho- Time Lord
Character sheet
Tomo jesi ostavio vec igru u klub ili ces to tek uciniti???
DoctorWho- Time Lord
Character sheet
Page 1 of 1